Vrijdag 29 maart
- Goulashsoep- Visbrochette op een bedje van gele curry met groentjes en rijst OF
- Haring in het zuur op een bedje van gele curry met groentjes en rijst OF
- Gehaktschotel met fijne groentjes en aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Zaterdag 30 maart
- Heldere groentesoep- Griekse salade met feta, zongedroogde tomaatjes en tzaziki, met een souvlakispies en frietjes
- Dessert naar keuze
Zondag 31 maart
- Preiroomsoep- Rundstong met champignonroomsaus, salade & kroketjes OF
- Victoriabaars met een sausje van rode pesto, salade & aardappelpuree
- Dessert naar keuze
1 & 2 april
OUDOTEREN IS 1 & 2 APRIL GESLOTENVrijdag 5 april
- Soep van zoete aardappel- Stoofvlees op grootmoederswijze met appelmoes & kroketjes OF
- Tagliatelle met pesto, diverse soorten verse vis, rucola en knapperig brood
- Dessert naar keuze
Zaterdag 6 april
- Bloemkoolroomsoep- Maaltijdsalade met gemarineerde kippenblokjes en ananas met frietjes
- Dessert naar keuze
Zondag 7 april
- Paprikaroomsoep- Kipfilet met bearnaisesaus, op een bedje van prei in roomsaus met kroketjes OF
- Kabeljauw florentine met aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Dinsdag 9 april
STAMPPOTMIDDAGGrillbraadworst met bruine jus en gebakken uitjes met stamppot van witte kool & spekjes
Vrijdag 12 april
- Tomatengroentesoep- Gepaneerde kabeljauw met verse tartaarsaus, ceasar salade en frietjes OF
- Rösti belegd met gegrilde kip, frisse radijsjes & mais, rode ui, afgewerkt met zure room & guacamole
- Dessert naar keuze
Zaterdag 13 april
- Broccoliroomsoep- Konijn op grootmoederswijze met appelmoes en kroketjes
- Dessert naar keuze
Zondag 14 april
- Uiensoep- Stoofpotje van varkenshaasje in een honingmosterdsaus, salade van wortel en radijs, kroketjes OF
- Videe van vis met een duo van sausjes, salade van wortel en radijs & aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Dinsdag 16 april
STAMPPOTMIDDAGKipfilet omwikkelt met parmaham, zigeunersaus en stamppot van savooikool
Zondag 21 april
- Spinazieroomsoep- Hongaarse goulash met een rijstsalade en kroketjes OF
- Gepaneerde kabeljauw in een sausje van witte wijn, rijstsalade & aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Zondag 28 april
- Aspergeroomsoep- Kalkoengebraad met ciderroomsaus op een bedje van veldsalade, witlof en appeltjes geserveerd met kroketjes OF
- Gegratineerd vispannetje in een preisausje met groentjes en puree
- Dessert naar keuze
Zondag 5 mei
- Kervelsoep met erwtjes- Malse varkenswangen in Rodenbach, grill-tomaatje en kroketjes OF
- Kabeljauw florentine met spinazie en aardappelpuree
- Dessert naar keuze